"Sıkıntıya Son! Et Benlerinden Kurtulun, Pürüzsüz Bir Cilde Merhaba Deyin!"

Son teknoloji ekipmanlarla acısız ve iz kalmadan ben aldırmak ve sildirmek mümkün! Ücretsiz Muayene Olmak İçin Hemen Randevu Oluşturun.

Hemen Randevu Al

Ads İletişim Formu
Ben Aldırma

Et Benlerinizden Kolayca Kurtulabilirsiniz

İstenmeyen et benlerinden kurtulmanın zamanı geldi! Artık et beni aldırma işlemleri için en etkili ve güvenli çözümü sunuyoruz. Lazerle ben tedavisiyle cildinizdeki benleri kolayca sildirin!

Benler sadece görünümünüzü etkilemekle kalmaz, bazen de rahatsızlık verebilir. Endişelenmeyin, lazerle ben aldırma işlemiyle bu sorunlar geride kalacak! Uzman ekiplerimiz, son teknoloji lazer cihazlarını kullanarak et benlerinizi güvenli bir şekilde tedavi eder.

Kişi herhangi bir nedenle ben aldırmak isteyebilir, yeterli teknolojik donanım ve deneyimli bir dermatolog ile yapıldığında, ben aldırma işlemleri oldukça kolay ve zahmetsizce gerçekleşebilmektedir. Uzm. Dr. Melek Nagehan Saniç ile görüşerek, ilgili aşamaları tamamladıktan sonra uygun yöntemle benlerinizden kurtulabilirsiniz.

Ben Nedir? Zararlı Mıdır?

Benler, ciltteki renk pigmentlerinin kümeleşerek bir araya gelmesiyle oluşurlar. Bu oluşumlar zararsız olmakla birlikte zamanla kanser riski taşır. Ayrıca bazı benler cilt kanseri belirtisi olarak ortaya çıkabilir, kişinin yeni oluşan benlerini kontrol etmesi gerekir.

Tüm bunların yanında benler estetik açıdan rahatsız edici olabilmektedir. Kişinin sosyal hayatını etkileyen ve psikoloji bozucu olabilen benler, lazerle ben silme, ben aldırma gibi yöntemlerle alınabilmekte ya da silinebilmektedir.

  • Eğer ben kısa süre içinde oluştuysa,
  • Üzerinde pürüz ve çevresinde asimetri varsa,
  • Mevcut benlerde renk ve yapı değişikliği fark edildiyse,
  • Ben üzerinde ya da kenarında kanama, akıntı vb. varsa benler tehlikeli olabilmektedir.

Bu durumda en kısa süre içinde dermatologla görüşülüp benin kontrol edilmesi gerekir.

Ben Nasıl Alınır veya Silinir?

Benlerin yok edilmesini sağlayan çeşitli yöntemler mevcuttur. Benin boyutu, niteliği, bulunduğu bölge gibi çeşitli değişkenler, benin nasıl alınacağını belirler. Ayrıca tedavi yöntemi, başvuru yapılan klinikteki teknik imkanlar ve hekimin konu üzerine mevcut deneyimiyle de ilgilidir.

Benler kazınarak, küçük bir cerrahi operasyonla alınabilir. Bu işlem, ben aldırmak isteyenler için en geleneksel yöntemlerden birisi olarak günümüzde uygulanmaya devam etmektedir. Et beni aldırma gibi işlemler için yaygındır. Ancak gelişen teknoloji ve tıp sayesinde ben sildirme için farklı işlemler söz konusu olmuştur. Böylece küçük de olsa cerrahi bir operasyon gerektiren ben aldırma işlemi arka planda kalmış, yerini teknolojik alternatifleri almıştır.

Sayfamızda yer alan formu doldurarak cilt sağlığınız için ilk adımı atabilirsiniz.

Bize istediğiniz her konu için başvurabilir, merak ettiğiniz soruların yanıtlarına ulaşabilirsiniz.

Ameliyatsız Ben Aldırma

Yüksek teknoloji ürünler sayesinde, yara yeri ya da kesi olmadan benlerden kurtulmak mümkündür.

Yüzdeki benleri aldırma, leke ve ben sildirme gibi işlemlerin kolaylaşması sayesinde ben tedavisi için doktora başvuran hasta sayısı artmıştır.

Ameliyat olmadan benlerden kurtulmak için;

  • Lazerle ben aldırma
  • Radyofrekansla ben aldırma işlemleri uygulanabilmektedir.

Lazerle ben aldırma: Lazer günden güne değişik teknolojileri bünyesine dahil etmekle beraber, genellikle ışık ve elektrik enerjisinin ısıya dönüştürüldüğü bir teknolojidir. İstenmeyen tüylerden siğillere, göz problemlerinin çözümüne kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Lazer ile ben aldırma da yaygın kullanılan bir ben tedavisidir.

Et beni tedavisi için de kullanılabilmektedir. Ancak yaygın olarak deriden bir miktar yükseklikte olan, koyu renkli benler için kullanılır.

  • Tek seansta ve kısa sürede gerçekleşmesi,
  • Hastanın işlem sonrası günlük yaşantısına dönebilmesi,
  • İyileşme süresinin kısa olması avantajlarındandır.

Ayrıca lazerle ben aldırma Ankara bölgesinde yaygın bir işlemdir, bu doğrultuda maliyetler ve ben aldırma fiyatları uygun kalabilmektedir.

Radyofrekans ile ben aldırma: Cilt yüzeyindeki kabarık benlerde kullanımı yaygındır. Yüksek ısıda ancak hassas ayarlarla çalışabilen radyofrekans cihazı ile, ben kademe kademe buharlaştırılır. İz kalma riskinin çok düşük olması açısından oldukça avantajlı bir yöntemdir.

Ben Aldırma Fiyatı

Benlerin rengi, boyutu, ne zamandır var olduğu gibi detaylar, yapılacak işlemi de etkiler. Örneğin siyah ben aldırma ile et beni aldırma arasında işlemler açısından ve fiyat politikalarında değişiklik söz konusudur.

Uzm. Dr. Melek Nagehan Saniç kliniğini ziyaret ederek benlerinizle ilgili muayene yaptırabilir ve yüksek teknoloji medikal cihazlar yardımıyla benlerinizden zahmetsizce kurtulabilirsiniz.

Neden Biz ?

  • Uzman ekiplerimiz, et benlerinizi dert etmeyin diye hassasiyetle siler.
  • Lazerle ben tedavisi, etkileyici sonuçlar veren bir çözümdür.
  • Tedavi süreci hızlı ve rahatsızlık vermez, siz sadece sonucun keyfini çıkarırsınız.
  • Pahalı cerrahi müdahalelere gerek yok! Size uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunuyoruz.

Sıkıntılarınızı unutun, et benlerinizi güvenli ve etkili bir şekilde sildirin! Sağlıklı bir cilt için lazerle ben tedavisi tercih edin!

Şimdi harekete geçin ve bize ulaşın. Benlerinizi lazerle aldırmak için randevunuzu hemen alın. Pürüzsüz bir cilt sadece bir adım uzağınızda!”